Årsmøte 2021

Årsmøte 2021

01.03.21 14:26 av Birger Moksnes

Mange av medlemmene i historielaget er i en utsatt aldersgruppe når det gjelder covid 19. Vi har derfor besluttet å utsette årsmøtet for 2021 inntill flere av oss har blitt vaksinert. Når situasjonen anses nogenlunde trygg vil vi fastsette dato for møtet.

Les mer
Grasrotandelen

Grasrotandelen

14.12.20 22:25 av Birger Moksnes

Vi oppfordrer deg til å støtte Stjørdal historielag ved å velge oss som din grasrotmottaker. Gjennom å gjøre dette vil et beløp som tilsvarer 5% av det du spiller for bli tilført oss og vårt arbeid for lokalhistorien i Stjørdal. Det vil ikke berøre din innsats eller eventuelle gevinster. Vi oppfordrer deg til å knytte deg til ordningen allerede i dag.

Les mer
Ny hjemmeside

Ny hjemmeside

11.12.20 00:09 av Birger Moksnes

Vi beklager at historielagets hjemmeside har vært nede ei stund. Men nå er vi på "lufta" igjen - på ei ny plattform og med et annerledes utseende. Denne nødvendige endringen kom litt brått på oss så hjemmesida er litt underutvikla og mager ennå. Men det blir bedre etter hvert. Den plattformen vi er på nå er mere moderne og bedre tilpasset nettbrett og smarttelefoner. Vi håper dere skal bli fornøyd med den.

Les mer