Velkommen til Stjørdal historielags nettsider!

Historielaget inviterer til film- og bildekveld

på Ole Vig videregående skole, auditoriet
torsdag 30. mars kl. 19:00.

Vi viser filmmateriale fra 1960-, 70- og 80-tallet som aldri har blitt offentliggjort tidligere. Materialet er fra fotograf Dagfinn Furunes sin rikholdige filmsamling fra store og små begivenheter i Stjørdal. Bildene som vises er for det meste fra idrettsaktiviteter i storkommunen  fra 1960 og 80-tallet, opptak gjort av Stjørdalens Blads journalister.

Inngang kr 100,-

Velkommen til en trivelig kveld!

Værnes kirke
- en kulturskatt i stein og tre

Den nye boka om Værnes kirke er nå i salg i bokhandlene.
Den kan også kjøpes direkte fra Stjørdal historielag

Fagfolk innen mange områder har deltatt i dette forsknings- og bokprosjektet.
Det har gitt oss mye ny kunnskap om kirka. Med dendrokronologi har vi fått datert nøyaktig når de forskjellige deler av takkonstruksjonen ble bygd. Andre har tatt for seg Værnes kirkes plass og betydning i middelaldersamfunnet.

Les mere om boka her.

Utsendelse av informasjon til medlemmene.

Vi har i alle år brukt brev for å sende ut informasjon til våre medlemmer. Med ca 200 medlemmer vil dette koste oss ca 2200 kroner i porto hver gang.
For å spare oss dette har vi benyttet egne lokalkjente "postbud" for distribusjon. Det er også mye arbeid og utgifter med kopiering, legging i konvolutter osv.
Alt i alt en tungvindt og arbeidskrevende metode.

For å gjøre dette enklere og rimeligere for oss ønsker vi å gå over til distribusjon via epost og/eller melding på mobiltelefon.
For å få til dette trenger vi din epostadresse og/eller ditt mobilnummer. De som ikke har noen av delene vil få brev som før.

Vi trenger opplysninger om navn, postadresse, epostadresse og mobiltelefon.

Opplysningene kan sendes til stjordal.historielag@gmail.no

eller vanlig post til:
Stjørdal historielag
7501 Stjørdal

Eventuelt kan opplysningene noteres på et ark og leveres oss på et medlemsmøte, tur e.l.

Grasrotandelen

Som alle lag og foreninger er Stjørdal historielag også avhengig av inntekter for å drive sin virksomhet. Gjennom grasrotandelen har lokale lag og foreninger mulighet til å motta spillermidler.

For å kunne motta midler fra Grasrotandelen, må laget eller foreningen være registrert i Frivillighetsregistret, som er en del av Brønnøysundregistrene, og godkjent som grasrotmottaker.

Stjørdal Historielag er nå registrert i frivillighetsregisteret og vi anbefaler alle som spiller om å knytte seg til Stjørdal Historielag som grasrotmottaker. Dette er meget enkelt, gå til denne siden for å se hvordan det kan gjøres. Når du har gjort dette trenger du aldri mere tenke på det. Oppfordre gjerne alle du kjenner til å gjøre det samme.

Hele 5 % av det du spiller for går tilbake til det laget eller foreningen du har knyttet deg til. Spillene som er inkludert i denne ordningen er : Lotto, Vikinglotto, Keno, Joker, Tipping, Oddsen, Eurojackpot og Nabolaget.

Vil du se gamle nyheter så klikk her.